Oana Inel de CS 4 mm ID 92 mm diametru exterior 100 mm Material Cu Silicon VMQ NBR FKM EPDM Garnitura de Etanșare Gask

(0)
59.96lei 74.97lei
Culori:

Ce este un O-Ring?

Inelele sunt tipuri de sigilii care sunt folosite de cele mai multe industrii.Mici în preț, încă capabil de realizare a strans garnituri, inele O sunt folosite în motoare și tehnologie aerospațială în cantități mari.

Cu numeroase materiale oferite, inelele pot fi utilizate la temperaturi scăzute, temperaturi înalte, pline cu lichid, umplut cu gaz, și aproape oriunde acestea sunt concepute în mod corespunzător pentru.

Inelele sunt strâns între pereții cavității să permită zero clearance-ul și să ofere un sistem eficient de etanșare dacă este să blocheze lichid sau gaz.

Cum de a selecta O-Ring

Principalele lucruri pentru a căuta atunci când înlocuirea sau modernizarea inele este materialul și dimensiunea corectă pentru montarea.

1. Știu Secțiune Transversală

Pentru O-ring pentru a sigila în mod corespunzător, aceasta trebuie să aibă un anumit grad de compresie.

Pentru a asigura o etanșare corespunzătoare, diametrul interior al inelului O (I. D) ar trebui să fie mai mici decât șanțul se va potrivi în.

Acest lucru îi permite să fie ușor de întins pentru a se potrivi adâncesc în canelură.Stretch ar trebui să fie între 1% și 5%.

Nimic mai mult de 5% ar putea pune stres pe O-ring și să accelereze procesul de imbatranire sau forța de a reuși.

2. Știm Că Aplicația Dvs.

Pentru a începe, veți avea nevoie pentru a măsura groove diametru în cazul în care va fi introducerea O-ring.

Următoarea măsurătoare va trebui să ia este secțiunea transversală (C. S.).

Secțiunea transversală a unui O-ring este lățimea ei.

Inelul are nevoie pentru a umple dimensiune a canalului, precum și cantitatea de stoarce necesar pentru a sigila efectiv.O-ring secțiune transversală trebuie să fie mai mare decât groove înălțime.

Aceasta permite O-ring pentru a stoarce într-acolo și pentru a preveni scurgerile.Cantitatea de stoarce depinde dacă utilizați O-ring într-o dinamică sau statică aplicație.

Cu o aplicație dinamică, o mai mică stoarce ar trebui să fie utilizate pentru a reduce frecarea și a micșora uzura, spre deosebire de un statice aplicație în cazul în care nu există nici o frecare prezent.

Știind minime și maxime inel secțiune/grosime este critică pentru atunci când nu sunteți de cumpărare un OEM parte sau aveți nevoie pentru a face upgrade O-ring pentru a cunoaște gama aveți nevoie pentru a rămâne în.

Pentru aplicații statice, măsurați diametrul alezajului (diametru exterior care O-ring va contacta) și groove diametru (diametru interior că O-ring va de contact) pentru a determina grosimea corectă pentru O-ring.

3. Măsurarea Efectivă

Folosind etriere pentru a măsura un O-ring-ar putea obține complicat.

Cea mai mică atingere la O-ring ar putea duce la întindere și producerea de false măsurători.

Dacă nu se poate obține dreptul, încercați să utilizați un dedicat O-ring de măsurare con.

Etriere poate fi de asemenea utilizat pentru a măsura grosimea/secțiune transversală a unui O-ring.

Trebuie să-abia atinge peretii O-ring sau ea, de asemenea, va stoarce și să vă dea rezultate false.

Măsura atât interior și diametrul exterior al canelurii că O-ring vor intra în.

Exterior diametru se numește diametrul alezajului, în timp ce interiorul este numit groove diametru

Acorde o Atenție la Diferența de Materiale

Dimensiunea corectă nu va sigiliu dacă alegeți greșit material pentru aplicația dumneavoastră specifică.

În funcție de temperatură, substanțe chimice care inelul va fi expus la presiune, și condițiile generale; veți avea nevoie pentru a lua decizia corectă din punct de vedere material.

1. Caracteristici Material

Unele dintre cele mai comune materiale utilizate în inele includ Nitril (Buna N), Hidrogenate Nitril (HNBR), Fluorocarbon, EPDM/EPR, Neopren (Cloropren), Aflas, Poliacrilat, Butil, Hypalon, Teflon, și mult mai mult.Unele materiale sunt compatibile cu benzină, în timp ce altele s-ar putea deteriora rapid atunci când este expus la ea.

Deci, întotdeauna știu ce substanțe chimice O-ring va fi expus înainte de a lua decizia cu privire la materialul va folosi.Principalele lucruri pe care va trebui să se uite la este chimic O-ring vor fi expuse, iar intervalul de căldură se va experiență (atât de mică și mare).

Graficul prevăzut în final evidențiază cele mai populare O-ring materiale și pentru care au fost concepute, atunci când nu ar trebui să le folosească, și aproximative intervale de temperatură sunt capabile să reziste.

2. Sfaturi și Trucuri

* O întindere între 1%-5% este necesar, ceva mai mult de 5% nu este recomandată.

* Ungeți ușor O-ring atunci când instalarea, dar de a folosi dreptul de lubrifiant conceput pentru anumite O-inel material pe care îl utilizați.

* Adâncime canelură trebuie să fie mai mică decât O-ring secțiune transversală, în timp ce lățimea canalului trebuie să fie mai mult decât O-ring secțiune transversală.

* Volumul maxim de inelul nu ar trebui să fie mai mult decât volumul minim de groove.

* Dinamic inele sunt, de obicei comprimat de la 10% la 30%, în timp ce statică inele sunt comprimate de la 10% la 40%.

* Preț mai mare nu este egal cu mai bine de etanșare.Fiecare material este proiectat pentru aplicații specifice, asa ca alege în funcție de material și nu de preț.

Sku: r303754

Specificatii
  • Material - Cauciuc
  • Nume De Brand - fushipart
  • Numărul De Model - Oana Inel de CS4mm ID 92mm OD 100mm O Inele CS4mm
  • Forma - Inel Garnitura
  • Origine - China Continentală
  • Standard sau Non-standard - standard

Recenzii Ale Clienților

Ați putea dori, de asemenea

136.61lei 106.53lei
(0)

Puncte: 1、căldură alimentat: acest tăcut, aragaz fan este completarea perfectă pentru orice casă.nu necesită baterii sau electricitate, dar pur și simplu căldura de la sobă fan, fan vă permite pentru a obține maximum de căldură de la jurnal arzător de aragaz.utilizate pe scară largă pentru aragaz, cuptor cu gaz, peleți și mai mult. 2、protecție la supraîncălzire:

37.14lei 25.98lei
(0)

Caietul de sarcini: de brand nou material: plastic capacitate: 50ml caracteristică: seringi de unică folosință și / sau combinație dopuri. în condiții de siguranță de piston opri. ușor de citit, rezistent la abraziune scară de absolvire. minim volum rezidual. convenabil de a folosi. pachetul inclus: 5 seringi x notă: pentru uz

98.07lei 75.53lei
(0)

Bine ati venit la magazinul nostru. produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.noi sprijinim dropshipping și en-gros .dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.salutari! economie de spațiu: aceasta cana copac poate organiza și susține un total de 6 cani, fie pătrată

15.80lei 9.95lei
(0)

Wc portabil bideu robinete de duș portabil de pulverizare cap de duș pentru a spăla baie, toaletă masina clătiți animale de companie duș spr ayer descriere: culoare: albastru/alb dimensiuni: 12.4*8*3.3 cm/4.88*3.15*1.3 în greutate: 85g material: abs cantitate pachet: 1 buc caracteristică: ușor de transportat și ușor de utilizat. multumesc mult

71.58lei 68.00lei
(0)

Noul tp-3374s3 ecran tactil de sticlă

15.06lei 12.04lei
(0)

Elemente de descriere : de înaltă calitate de cupru mașină de spălat material: cupru nominală: m4 m5 m6 m7 m8 m10 grosime 0,1 mm, 0.2 mm, 0.3 mm, 0.5 mm aplicații: mașini și echipamente, echipamente electronice, echipamente de comunicații, hardware de iluminat, construirea de poduri, mobilier, decor, etc. întrebări ați putea fi îngrijorat: 1.angrosiști

53.59lei
(0)

Notificare: 1. vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini. 2. vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. descriere produs: material: pu dimensiune: 2/3inch culoare: transparent multi-utilizare: plăci, role sunt utilizate pe scară largă pentru mobilier mobil, inclusiv de

34.44lei
(0)

8 x 16x 5mm ecranat model flansa rulment fiecare oferta de rulmenti 10buc

107.88lei 53.96lei
(0)

Element descriere 5 volvo echipamente grele chei cu laser tăiat cheie excavator încărcător caracteristică: 1: durabil, usor de utilizat, de înaltă calitate 2: compatibil echipamente marca:volvo 3: 5 din tastele de la 1 inel:5 set chei cu breloc vă ajută să păstrați cheile organizate și ușor accesibile. 4: caracteristici stabile, de înaltă fiabilitate detalii: stare:

33.98lei 17.01lei
(0)

Descriere produs nume: camuflaj auto-adeziv bandaj dimensiuni: 2.5cmx4.5m 5cmx4.5m 7.5cmx4.5m 10cmx4.5m 15cmx4.5m caracteristici: ● o bună ventilație ● puternică întindere ● auto-adeziv non-stick și păr ● conformitatea, potrivit pentru mai multe piese ● pot fi rupte cu mana bandaj dressing metoda: 1, inel bandaj pentru

20.73lei 14.50lei
(0)

Descriere: 100% de brand nou. rezistent la uzură și durabil, construcție solidă, puternică capacitate portanta. aplicatii: se aplică la toate tipurile de felinare ventilator de tavan, plasă de țânțari veranda, etc. culoare:argintiu material:otel inoxidabil dimensiune:aprox.52x53mm/2.04 x 2.08 inch lista de pachete: 1 bucata carlig de plafon notă: vă

75.34lei 59.54lei
(0)

Subdimensionate pentru a se potrivi mașină de slot de masă cementat. acesta este utilizat pentru t-slot extrudate din aluminiu pentru a conecta alte părți și conectate împreună cu t șurub sau altele. t-slot nuts permite utilizatorului pentru a adăuga cleme pentru o fixare fără să dărâmi existente cleme. culoare: așa cum se arată material: aluminiu conținutul

56.19lei 44.95lei
(0)

Titularul de hârtie igienică transport gratuit alamă solidă montat pe perete culoare crom placat cu titularul de hârtie igienică pentru baie accesorii pentru rola de hârtie caseta yt-11492 material: alamă solidă model nr.:yt-10192 1. durabil, solid, material alamă accesorii de baie 2. zece ani garanție împotriva fabricarea defecte accesorii de baie titularul

34.21lei 17.10lei
(0)

Nume: cabinet de aerisire dimensiuni: a se vedea dimensiunile de desen pentru detalii material: plastic abs culoare: alb/gri/maro/negru gaura dimensiune: 50mm diametru metoda de instalare: deschide gaura de instalare este potrivit pentru mediu dulapuri, cabinete de gaz, dulapuri, dulapuri pantofi, dulapuri de depozitare și alte cabinete care au nevoie de ventilație

33.42lei
(0)

Diámetro exterior: 18mm material: 42crmo diámetro interior: especificaciones completas, tenga en cuenta el tamano que se desee. esta serie de productos tiene tolerancia precisa, excelente rendimiento y especificaciones completas.

100.21lei
(0)

Nume produs: viteza de clamp clemă orizontală, netedă maner, inchidere cu catarama produs greutate: 800g culoare:așa cum se arată material:otel galvanizat dimensiune:15cm x 11.2 cm x 3cm conținutul pachetului: 1 x rapid de prindere doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse. notă: lumina de fotografiere și afișează diferite

416.98lei
(0)

Loc mark ga/gb/gc atunci când plasați comanda descriere în detaliu descriere în detaliu descriere în detaliu sursa de alimentare: 90~240v ac, -limita gama de temperatura: 5℃~160℃ -precizia: ±0.5℃ -senzor: ntc 10k -consumul de energie: pas de a instala aplicația metodă de instalare după cum urmează : manual de asamblare certificare

100.21lei 60.15lei
(0)

1.100% de brand nou 2.realizate din metal,design nou și unic, în spatele tac clip au subliniat push pin, astfel încât să puteți repara clip într-un loc, mai convenabil în utilizarea 3.birou și acasă: tinut documente, opere de artă, proiecte școlare, fotografii, note, documente, bilete, ușor de decor și pentru a-do-list 4.combina clip de metal cu push-pin, clip ziare

7.16lei 4.88lei
(0)

Caracteristici: 100% de brand nou. antic mâner trageți, șuruburi incluse. durabile, utile, ușor de instalat. potrivit pentru decorarea bucatarie, living, dormitor, etc elegant mâner trageți este perfect pentru sertar, usa, dulap, bin, dulap, bijuterii vintage piept, valiza, etc. material: aliaj de zinc dimensiune: aprox. 28*48mm/1.10*1.89 inch 40*66mm/1.57*2.60

86.73lei 81.53lei
(0)

Le avem în stoc ,dacă există mai multe stiluri , pls lasati un mesaj sau pentru a adăuga o notă care unul care vă place a avut mai bine trimite poza la vânzător dacă nu știți cum să scrie care ai nevoie ,multumesc mult ! dacă sunteți cumpărător en-gros , puteți cantact nostru trademanage , noi suntem ok da prețul cu ridicata și oferă picătură de transport

252.34lei 239.75lei
(0)

Original c521 gx620 gx520 360 330 745 740 755 dt alimentare l280p-01 h280p-01

13.76lei 9.62lei
(0)

100% de brand nou caietul de sarcini: dimensiune:15*6*6 cm material:plastic culoare: transparent note: 1. datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.vă mulțumesc! 2. vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual. conținutul